Граѓанско општество

Слично како и во првиот круг од претседателските избори, главна цитирана вест на опозициските портали кои пишуваат за наводни нерегуларности во изборниот ...
| | веќе видена

Субвенции за превоз за сите пензионери во земјата во висина на трошоците за превоз на пензионерите во Скопје, најавува Социјалдемократскиот сојуз во својата ...
сите 2 | | | веќе видена

-Да се предвидат работите однапред и да се обезбеди среќен живот за својот народ е ретка привилегија само на најдобрите, единствените и неповторливите. ...
| | веќе видена

Субвенции за превоз за сите пензионери во земјата во висина на трошоците за превоз на пензионерите во Скопје, најавува Социјалдемократскиот сојуз во својата ...
сите 3 | | | веќе видена