Граѓанско општество

Оценките на мисијата на ОБСЕ/ОДИХР , содржани во Извештајот, се совпаѓаат со забелешките на СДСМ и ставот дека на изборите не се овозможени услови за ...
сите 29 | | | веќе видена

-Социјалдемокртаскиот сојуз искажува искрена благодарност на сите граѓани кои на парламентарните избори вчера се одважија, покажаа храброст и одлучност, да се ...
сите 7 | | | веќе видена