Локален и рурален развој

Дали македонските граѓани стануваат аполитични, зошто во првиот круг од претседателските избори голем број гласачи одлучија да останат дома. На овие прашања ...
сите 12 | | | веќе видена

Во наредниот период со точно утврдени рокови во програмата „Проверено“ се предвидени голем број инвестициони проекти во делот на патната инфраструктура: ...
сите 6 | | | веќе видена

Во наредниот период со точно утврдени рокови во програмата „Проверено“ се предвидени голем број инвестициони проекти во делот на патната инфраструктура: ...
сите 8 | | | веќе видена

Во наредниот период со точно утврдени рокови во програмата „Проверено“ се предвидени голем број инвестициони проекти во делот на патната инфраструктура: ...
сите 9 | | | веќе видена

Лидерот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски, во интервју за една локална телевизија вели дека доколку ВМРО-ДПМНЕ не направи влада со ДУИ по парламентарните избори на ...
сите 5 | | | веќе видена