Ѓорге Иванов

Јасно зголемениот меѓународен интерес и притисок за решение, Грција и Самарас можат да го избегнат со префрлање на вината на Македонија – една партија не го ...
сите 4 | | | веќе видена

Генералниот секретар, Оливер Спасовски, изрази надеж дека меѓународната заедница со најголема сериозност ќе ги разгледа сите случувања за изборниот процес Во ...
сите 5 | | | веќе видена

Според првичните и неконечни резултати, владејачката партија со убедливо мнозинство победи и на претседателските и на парламентарните избори. ДИК на ...
сите 40 | | | веќе видена