Локален и рурален развој

Денес во предвечерието на најголемиот хрситијански празник сме тука во Охрид, во македонскиот Ерусалим. и заедно со кандидатите за пратеници ќе оствариме ...
сите 5 | | | веќе видена

Инфраструктурата во една земја е огледало за нивото на нејзиниот развој. За ВМРО-ДПМНЕ поважни беа спомениците, музеите, лавовите, скапите огради и жалните ...
сите 3 | | | веќе видена

Никаде во светот, од Монголија и Авганистан до Папуа и Руанда, нема да најдете пример каде што водство на политичкапартија што претендира да биде владејачка, ...
сите 3 | | | веќе видена