ВМРО-ДПМНЕ

Новоизбраниот претседател на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска даде свечена изјава пред Собранието на Република Македонија со што и официјално започна ...
сите 84 | | | веќе видена

Новоизбраниот претседател на Република Македонија Ѓорге Иванов даде свечена изјава пред Собранието на Република Македонија со што и официјално започна неговиот ...
сите 93 | | | веќе видена

Уставот врз кој се заколнав ме обврзува да го бранам уставното име на нашата држава. Затоа нема да дозволам промена на Уставот со цел промена на уставното име ...
сите 4 | | | веќе видена