Зоран Поповски

Фактот што видливото мастило лесно се отстрануваше беше причина за поголем број издржани реакции од страна на јавноста и гласачите. И на овие избори беше ...
сите 11 | | | веќе видена

Што предвидуваа агенциите за испитување на рејтингот и колку беа блиску до тоа што реално се случи на вчерашните претседателски избори? По завршувањето на ...
сите 8 | | | веќе видена