Стево Пендаровски

Грчките весници и онлајн медиуми јавија дека Ѓорге Иванов ја положи свечената заклетва за претседател на Република Македонија, а најголем интерес од неговото ...
сите 2 | | | веќе видена

Грчките весници и онлајн медиуми јавија дека Ѓорге Иванов ја положи свечената заклетва за претседател на Република Македонија, а најголем интерес од неговото ...
сите 3 | | | веќе видена

По двојниот триумф што го постигна Никола Груевски на неодамнешните претседателски и предвремени парламентарни избори во Македонија, случувања кои што ја ...
| | веќе видена

По двојниот триумф што го постигна Никола Груевски на неодамнешните претседателски и предвремени парламентарни избори во Македонија, случувања кои што ја ...
сите 8 | | | веќе видена

По двојниот триумф што го постигна Никола Груевски на неодамнешните претседателски и парламентарни избори во Македонија, случувања кои што ја потврдија ...
сите 9 | | | веќе видена