Илијаз Халими

Пендаровски од збор до збор го кажуваше говорот подготвен за митинзи. Експерти блиски до СДСМ му најдоа оправдување – во таа дебата тој бил ставен во втор ...
сите 2 | | | веќе видена

Се бараше дебата и се случи. Барем така велат. Претседателските кандидати за претстојните избори, Ѓорге Иванов од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра ...
сите 6 | | | веќе видена

Фактот што видливото мастило лесно се отстрануваше беше причина за поголем број издржани реакции од страна на јавноста и гласачите. И на овие избори беше ...
сите 11 | | | веќе видена

- Ја прифатив кандидатурата бидејќи во ДПА сметавме дека е подобро да имаме кандидат на претседателските избори бидејќи со бојкотот не може да ги сопреме ни ...
сите 14 | | | веќе видена

„Имаме изграден став, работиме тимски, сите институции соработуваат, знаеме што сакаме, затоа и сите земји надвор не почитуваат“, истакна претседателскиот ...
сите 30 | | | веќе видена