АПМ

Една од посетените винарници беше и Винарија Стоби каде се одржа завршната дегустаторска вечер. Ова е прва ваква посета што се очекува да овозможи промоција и ...
сите 5 | | | веќе видена

Шест вински сомелијери, претставници на најрелевантниот вински магазин „Декантер” за Централна и Југоисточна Европа, ги посетија македонските винарници. Една ...
сите 6 | | | веќе видена