Илијаз Халими

По масовно гласање, изборите поминаа во фер и демократска атмосфера, граѓаните ја донесоа одлуката која сметаат дека е најдобра за државата ВМРО-ДПМНЕ и Ѓорѓе ...
сите 109 | | | веќе видена