Илијаз Халими

Во 19 часот се затворени избирачките места на кои граѓаните на Република Македонија можеа да гласаат на денешните петти претседателски избори. По затворањето ...
сите 286 | | | веќе видена

Во 19 часот се затворени избирачките места на кои граѓаните на Република Македонија можеа да гласаат на денешните петти претседателски избори. Во 19 часот се ...
сите 286 | | | веќе видена

Во 19 часот се затворени избирачките места на кои граѓаните на Република Македонија можеа да гласаат на денешните петти претседателски избори. По затворањето ...
сите 286 | | | веќе видена

На социјалните мрежи кружи фотографија од избирачко ливче на кое се пречкртани бројките пред тројца кандидати за претседател. Единствено не е пречкртана ...
сите 5 | | | веќе видена