Марјанчо Николов

Игор Ивановски и Наташа Савова се двајца од вкупно шеснаесетте поранешни пратеници кои нема да бидат во можност да гласаат за доверба на раководството на СДСМ ...
сите 207 | | | веќе видена

Триесет и четири пратеници од СДСМ – тоа се последните податоци од ДИК. Се чека на евентуални приговори пред да се утврди конечната бројка, иако не се ...
сите 2 | | | веќе видена

Триесет и четири пратеника од СДСМ – тоа се последните податоци од ДИК. Се чека на евентуални приговори пред да се утврди конечната бројка, иако не се ...
сите 5 | | | веќе видена