Нет Прес

Уставот врз кој се заколнав ме обврзува да го бранам уставното име на нашата држава. Затоа нема да дозволам промена на Уставот со цел промена на уставното име ...
сите 5 | | | веќе видена

Изборите одредија кој ќе биде претседател, кој пратеник, кој ќе ја составува Владата, кој ќе управува со државата во наредните години. Од нив се бара ...
сите 67 | | | веќе видена

Зоран Заев останува претседател на СДСМ. Според вечерашното гласање на Конгресот, за него поддршка дале 413 делеагти, додека против гласале 176. Со тоа лидерот ...
сите 98 | | | веќе видена