Нет Прес

Ноовоименуваниот вонреден и ополномоштен амбасадор и постојан претставник на Македонија при Организацијата на обединетите нации, Василе Андоноски, вчера во ...
сите 4 | | | веќе видена

Од владејачката ВМРО-ДПМНЕ истакнуваат милионски суми потрошени за репрезентација од страна на претходните власти во општина Охрид. „ВМРО-ДПМНЕ како политичка ...
сите 3 | | | веќе видена

Портпаролот на СДСМ Петре Шилегов освен на „Семос“, фирма во која сопственички удел има сопругата на Бранко Црвенковски, и на „Брилијант“, фирма на спонзор на ...
сите 16 | | | веќе видена

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Австралија и на Португалија во Македонија. На средбата, по ...
сите 7 | | | веќе видена

„Семос“ не била единствената фирма во чија полза одлучувал портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, вршејќи ја функцијата претседател на второстепената комисија во ...
сите 19 | | | веќе видена