Зоран Поповски

Граѓаните имаат право да знаат каков е ставот на идниот претседател и врховен командант на вооружените сили за унапредување и модернизирање на армијата и за ...
сите 11 | | | веќе видена

Државната изборна комисија денеска се очекува да одржи седница на која треба да биде разгледано барањето на група избирачи за промена на логото под кое ќе се ...
сите 15 | | | веќе видена

Државната изборна комисија денеска се очекува да одржи седница на која треба да биде разгледано барањето на група избирачи за промена на логото под кое ќе се ...
сите 17 | | | веќе видена