Зоран Поповски

Македонската јавност одамна е “осиромашена“ за отворен политички натпревар пред малите екрани. Ќе донесе ли предизборната трка и вистинска лидерска дебата? ...
сите 2 | | | веќе видена

Зад 74 годишниот Димче Ораче, академски музичар и познат кларинетист стои долга уметничка кариера, за која младите генерации во Охрид знаат релативно малку. ...
| | веќе видена