Љубчо Георгиевски

Позитивен настан на неделата е заедничкото македонско-бугарско чествување на Св. Кирил и Методиј на 11 мај во Софија Ворелативна сенка на постизборните настани ...
| | веќе видена

Професорката од правниот факултет Гордана Силјановска-Давкова одговори на навредите изречени кон неа од Мирјана Најчевска во врска со неколку нејзини изјави ...
| | веќе видена