Телеграф

На предвремените парламентарни избори, според Државната изборна комисија, од обработените податоци од 1.114 избирачки места во Република Македонија, односно ...
сите 101 | | | веќе видена

Во 19 часот се затворени избирачките места на кои граѓаните на Република Македонија можеа да гласаат на вториот круг од петтите претседателски избори и осмите ...
сите 20 | | | веќе видена