Научивме како да преживуваме, но не и како да живееме. Им додаваме години на животот, но не и живот на годините. Токму за ова пишуваше американскиот стенд ап ...
| | веќе видена

 Брчки од смеење – тоа говори за вашата оптимистична природа и посочува на задоволство од животот. Поголемиот дел од жените постојано си наоѓаат мани и се ...
| | веќе видена

Болеста на Наксос претставува наследна кардиомиопатија која најмногу на светот ја погодува Медитеранската област, а особено овој остров кој има висока стапка ...
| | веќе видена

Турската компанија „Лимак“ која го гради комплексот со дваесеткатници кај Старата железничка станица, месечно уплаќа по 2 милиони денари во Буџетот на ...
| | веќе видена

Ако сметате дека не сте жртва на модата, можеби треба да погледнете уште еднаш. Да, можеме да се натераме себеси да се спротивставиме на трендовите преку ...
| | веќе видена

Американската компанија Wiliot е во фаза на развој на чип којшто може да се каже дека ќе претстави еден вид на револуција во Интернетот на Нештата, односно во ...
| | веќе видена

 17-годишната Сара од Скопје црта уште од 4 години, вели дека преку цртањето ги изразува своите емоции и верува дека ако доволно сака и се вложува еден ден ...
сите 2 | | | веќе видена

 Поголем удар на достоинството на жените не сум видела. Си клекна таа среде локал, си сака внимание по секоја цена, што е важно што се понижува... Во еден ...
| | веќе видена

next