Д-р Един Бегиќ, специјализант на кардиологија во општата болница „Примариус доктор Абдулах Накаш“ и асистент во Сараевската школа за наука и технологија, доби ...
| | веќе видена

Понекогаш е тешко да го смирите расплаканото бебе, но една мајка открила дека постои необичен трик со кој може да го смири нејзиното дете за секунда. Мајката ...
сите 5 | | | веќе видена

Најголемата социјална мрежа на светот морала да упати извинување поради жалбите на анонимни вработени во нивната компанија. Фејсбук морал да упати јавно ...
| | веќе видена

Лукот, пред повеќе од 5.000 години е прогласен за лековит, а до тоа тврдење стојат и современите научници и не ги отфрлуваат моќните дејства кои тој ги има на ...
| | веќе видена

Проектот “Zaha Hadid Architects“ го освои првото место на локалниот архитектонски натпревар за нови железнички терминали во Естонија. Предвидено е оваа ...
сите 2 | | | веќе видена

Лесно е да се пеливаниш за Македонија, особено кога за спаринг партнери имаш мекотели кои имаат задача да ти попуштаат. Но, човек не мора да биде експерт за ...
сите 2 | | | веќе видена