Силна харизма е една од главните карастеристики на луѓето родени во третиот месец од годината. Тие се љубезни личности кои сакаар да им помагаат на другите, но ...
сите 8 | | | веќе видена

Велигденскиот пост веќе започна и секако оние кои постат внимаваат на својата исхрана. Постот подразбира да не се внесува мaсна храна, односно месо, млечни ...
сите 3 | | | веќе видена

 На емоционалноста обично се гледа како на женска карактеристика. Девојчињата плачат, а момчињата негативните емоции ги чуваат во себе. Кога стануваат ...
сите 3 | | | веќе видена

Елизабет Хејс својот лек за неподнослива главоболка го сподели на Фејсбук. Додека таа имала мигрена, болката достигнувала неиздржливо ниво и лековите кои ги ...
сите 3 | | | веќе видена

Две нови санти мраз во последните недели се одвоиле од глечерот Греј во чилеанската Патагонија и предизвикале загриженост кај научниците, бидејќи тоа се ...
сите 5 | | | веќе видена

Овој мој подвиг им го посветив на големите пријатели од планината кои минатата зима прерано не напуштија, Калина и Александар - раскажува Александар Кирковски ...
сите 2 | | | веќе видена

next