Сигурни сме дека секој од вас прави сè што може за да се заштити од преладеност, вируси и грозница, но сепак, повторно страдате од нив. Вирозите најчесто ...
сите 3 | | | веќе видена

Претседателот на Уганда, Јовери Кагута Мусавени, сака да го забрани оралниот секс бидејќи смета дека е нечист, односно предупреди дека ќе ги ги протера сите ...
сите 2 | | | веќе видена

Заради воденичарството, а во водениците познато е отсекогаш се настанувале вампири, во Брусник почесто навраќале вампири. Еден од полошите според се уште ...
сите 2 | | | веќе видена

На Меѓународниот славјански универзитет „Г. Р. Державин“ се одржа јубилејната десетта Меѓународна конференција „Меѓународен дијалог: ИСТОК - ЗАПАД“, која е ...
сите 3 | | | веќе видена

Доколку сте го пропуштиле видеото од овој црногорски новинар кој, шетајќи низ улиците на Шведска, објаснува како се живее во таа земја, денес би можело да ви ...
сите 4 | | | веќе видена

Сопственикот на супермаркет во новозеландскиот град Крајстчрч одлучил да ги исфрли пластичните пакувања на овошје и зеленчук. Тоа резултирало со зголемување на ...
сите 4 | | | веќе видена

Долгоочекуваната филозофска дебата помеѓу Џордан Питерсон и Славој Жижек беше одржана синоќа.Интелектуалниот судар се одржа во Торонто, на тема „Среќа: ...
сите 2 | | | веќе видена

Ја очекувам, го чекам денот кога ќе ја земам во прегратки и ќе и ја дадам сета своја љубов. Ќе се потрудам да ја научам на многу работи. Остани дете колку ...
сите 5 | | | веќе видена

Такис Михас, грчки новинар и аналитичар, се залага правото на наследство на античките Македонци да се утврди преку анализа на ДНК на „Северногрците“ и ...
сите 2 | | | веќе видена

next