Со дури 1600 јазици и една шестина од светската популација која ја нарекуваат свој дом, Индија е сè, само не обична земја. Разноликоста на пејсажите, кујната и ...
| | веќе видена

Краставицата е зеленчук кој обезбедува доволна хидратација на телото, а со тоа ја регулира и терморегулацијата во топлите денови. Но, тука не завршуваат ...
сите 8 | | | веќе видена

Кафанските и уличните пресметки, често во алкохолизирана состојба на протагонистите, се веќе сè позачестена појава која особено стана неизоставен дел од ...
сите 2 | | | веќе видена

Едно момче ја прашало својата мајка : ”Зошто плачеш?” “Затоа што сум жена.” – му одговорила таа. “Не разбирам.” – рекло момчето.Мајката само го прегрнала и ...
сите 4 | | | веќе видена

Се радувале и биле убедени дека наскоро ќе станат родители, а потоа ги дознале ужасните вести. Теми Милан и нејзиниот сопруг Ричард, актерот од серијата ...
сите 5 | | | веќе видена

Мајката на францускиот претседател Емануел Макрон ги молела сега прата дама на Франција Бриџит Макрон и нејзината ќерка да го остават нејзиниот син на мира. ...
сите 2 | | | веќе видена

Иако општите трендови досега покажуваа стабилен раст на квоциентот на интелигенција, сега се јавуваат обратни трендови. Некои скандинавски земји паѓаат уште од ...
сите 2 | | | веќе видена

Првата дама на Франција важи за стилска икона, а што се случува кога таа ќе се соблече во костим за Контроверзната врска со 25 години помладиот маж е првата ...
сите 15 | | | веќе видена

Омиленото возило на „Фолксваген“ сè уште се бара на пазарот, и покрај завршувањето на неговото производство Фајненшел тајмс Во Мексико голема е носталгијата по ...
сите 32 | | | веќе видена

next