Чувствителноста ја бие лош глас бидејќи никој не сака да биде кршлив. Но, во исто време е и многу ризично да му се даде неконтролирана предност на егото. Но, ...
сите 2 | | | веќе видена

 Сигурно ги обожавате вашиот топол голем шал, меката капа и ракавиците, но дали помислувате колку всушност, тие се валкани? Пред сè, на капата остануваат ...
сите 10 | | | веќе видена

 Брчки од смеење – тоа говори за вашата оптимистична природа и посочува на задоволство од животот. Поголемиот дел од жените постојано си наоѓаат мани и се ...
| | веќе видена

 Многумина кои имаат лузни по телото гордо ги носат и не се срамат од нив, но има и такви кои постојано се трудат да ги покријат. Покрај овие два типа на ...
сите 4 | | | веќе видена

 Исланд е истовремено и „земјата на полноќното сонце“ и домот на поларните светла, но она што најверојатно не го знаете е тоа дека не можете да ги искусите ...
сите 3 | | | веќе видена

Во сабота, 26 јануари, во скопски Котур е најавена проекција на филмови од германска анимирана авангарда, од 20-те години на минатиот век, придружувани со ...
сите 2 | | | веќе видена

Дваесет и петгодишниот битолчанец Александар Здравковски, кој магистрирал Економија и бизнис на „Еразмус Универзитетот“ во Ротердам, моментално работи во ...
сите 5 | | | веќе видена

Секоја генерација на ученици без сомнение најпрво претпоставува дека домашната задача е историски различна форма на казна. Но, се чини дека можете да се ...
| | веќе видена

Забрането е Забрането е да се плаче, а да не се научи ништо да се пробудиш во денот, а да не знаеш што да правиш, да бидеш исплашен од сопствените спомени. ...
сите 3 | | | веќе видена

Ако сметате дека не сте жртва на модата, можеби треба да погледнете уште еднаш. Да, можеме да се натераме себеси да се спротивставиме на трендовите преку ...
| | веќе видена

Не се само предиграта и секси долен веш совршена подготовка за врвен секс. Не, постојат толку детали кои може да допринсат за многу поголемо уживање, а сите ...
сите 4 | | | веќе видена

Сарајка денес, околу 17.30 часот, пронашла паричник на американски државјанин во центарот на главниот град на Босна и Херцеговина и ги контактирала тамошните ...
сите 6 | | | веќе видена

next