Опкружени сме со луѓе кои сакаат работата да ја работат колку да ја завршат и воопшто не се грижат за квалитетот на истата. Но, кога работат нешто со чиј ...
сите 3 | | | веќе видена

Националниот празник Ден на благодарноста ( Thanksgiving) , кој е еден од најголемите и најомилени празници во САД и во Канада, денеска се прославува и во ...
сите 4 | | | веќе видена

Пушачите, оние кои имаат желба да се ослободат од оваа лоша навика, за своето здравје но и околина, скоро секој ден си ветуваат дека ја пушат последната ...
сите 6 | | | веќе видена

Со студеното време се јавува зголемена потреба од електрични греалки.Американските пожарникари секоја година ги предупредуваат Американците да внимаваат како ...
сите 3 | | | веќе видена

next