Кога нешто сака да се потенцира колку е скапоцено или вредно во материјален контекст, обично се споредува со злато или дијаманти. Но, скапоцените природни ...
| | веќе видена

Често се жалиме на некои работи кои не ни одат од рака. Се чувствуваме лошо, обесхрабрени сме и немаме воља. Само размислуваме за лошите работи кои ни се ...
сите 2 | | | веќе видена

На еден блог кој го води извесен Стивен, осамна текст, кој го заобиколи светот. Причината за тоа е што многу луѓе, всушност, се пронаоѓаат во него! ...
| | веќе видена

Придушен екот од метални ѕвонци, паганско разулавено ѕвекање враќаат околните планини. Придушени искри од селскиот оган треперат на страшните маски и за момент ...
| | веќе видена

Маж беше исечен со мачети и ножеви пред трговски центар во Ливерпул од вооружена банда . На видеото се гледа како три лица со маски излегуваат од возило и го ...
сите 2 | | | веќе видена

Снимката од суровата учителка го обиколи светот: Болното дете го влече низ ходникот Мајката на едно аутистично дете објави снимка која ја згрози јавноста во ...
сите 3 | | | веќе видена

Статистика на британска компанија која поставува и одржува бојлери и термостати “Corgi Homeplan” покажува дека поради тој „проблем“ се расправа третина од ...
| | веќе видена

next