Родителите не можат цело време да бидат покрај детето и да го чуваат од опасности, непријатни ситуации и проблеми. Но, можат да му обезбедат добра основа на ...
сите 3 | | | веќе видена

Маж ископал подземен тунел од домот до локалниот бар, кој се наоѓал на 800 метри оддалеченост. Идејата ја добил откако го изгледал „Бегство од Шошенк“. Тунелот ...
сите 3 | | | веќе видена

3D проектиран суперасфалт кој ќе трае двојно или тројно подолго од обичниот е новиот револуционерен патен инфраструктурен потфат кој го планира Русија. ...
сите 2 | | | веќе видена

Најверојатно можете да препознаете некои кактуси на прв поглед. Но дали сте чуле за сукулент-роза или делфин-кактус? Ако имате едновидни цвеќиња во вашиот дом, ...
сите 2 | | | веќе видена

Љубовта која ја заслужуваме не прави да се чувствуваме збунето. Таа носи убави пријатни разговори со личноста која ја засакуваме. Таа носи мир и спокој, убави ...
сите 3 | | | веќе видена

next