Овие веројатно имаат сусијат на јазиците и некој неуништувачки желудник, со оглед на тоа која жестока лутина ја поднесуваат. Почнаа со „скромни“ 3.000 сковили ...
сите 2 | | | веќе видена

Благодарение на интернетот, разговорите, социјалните мрежи и најевтини разговори, можете да се справите со тешкотиите и да комуницирате со друг постојано. Нема ...
сите 4 | | | веќе видена

Омиленото кафе има поврзаност и со одредени психолошки карактеристики, покажало австриското истражување. Оние кои сакаат благо кафе обично се пријатни и ...
сите 2 | | | веќе видена

Новите оптички илузии секогаш ги збуниваат корисниците на социјалните мрежи, а во последната која се прошири на интернет - треба да ја пронајдете клавијатурата ...
сите 7 | | | веќе видена

Име… Долга и студена зимска ноќ , иста како и ходниците на таа зграда . Тишината ја буди упорниот часовник кој не потсетува зошто сме дошле на овој свет , која ...
сите 2 | | | веќе видена

„Ербиенби“ им нуди шанса н четири лица три месеци да живеат во италијанското село Гротоле. Во партнерство со невладината организација „Вондер Гротоле“, ...
сите 4 | | | веќе видена

Ученичката во прва година гимназија раскажува за тоа како се поврзани шахот и животот, иако е многу млада, го цитира поранешниот светски шампион Михаил Таљ: ...
сите 2 | | | веќе видена

Тинејџерите имаат два пати поголеми шанси за појава на симптомот депресија поврзан со користење на социјалните мрежи. Тоа е така поради онлајн злоупотребата, ...
сите 7 | | | веќе видена

Ова веројатно е најдоброто видео со полиција кое ќе го видите. Ова видео ќе ви ја врати вербата во човештвото. Погледнете што направил овој полицаец…
сите 3 | | | веќе видена

Тоа беше справа без која, на пример, животот во војска бил незамислив. Денес ретко може да се види и ретко се користи, заменета е со други, модерни и практични ...
сите 2 | | | веќе видена

Ова е поучна приказна за двајца млади која ќе ве натера да размислите. Животот е краток и не треба да ги гледаме другите од високо само поради нивната ...
сите 2 | | | веќе видена

next