Го погребавме мојот брат, а потоа некој ни затропа на врата, неверојатна приказна Аигали Супугалиев (63) од Казахстан „исчезна“ на 9 јули. Овој неоженет маж ...
сите 5 | | | веќе видена

Ова првото најчесто е почесто, но сепак сето тоа зависи од пристапот до детето. Еден од начините е оставање на алармот и ли некој може да влезе во собата и да ...
сите 3 | | | веќе видена

Пие чај од 1.800 евра, а на едно попладне троши 37.000 фунти – Вака живее сопругата на Ердоган Покрај бројните докази за нејзината распуштеност, Емина Ердоган ...
сите 2 | | | веќе видена

Целта е децата со аутизам да ги научиме сами да функционираат во животот. Да бидат способни граѓани во општеството. Да придонесуваат. Не е целта постојатно да ...
сите 9 | | | веќе видена

Со само 37 илјади жители на површина од 160 квадратни метри, Лихтенштајн спаѓа во една од најмалите, но и најпосебни земји во светот. Државата речиси и да нема ...
сите 8 | | | веќе видена

Секојдневно со себе носиме непотребен животен товар и бројни лоши навики поради кои често се чувствуваме празно, несреќно и неисполнето. Како би ја задржале ...
сите 2 | | | веќе видена

next