ЛИТЕРАТУРНО КАТЧЕ Вардар ја краси Твојата лика А Водно е наша најубава слика. Камен до камен Убав мост рамен. Тврдината Кале Ѕидовите се збрале. Чаршијата ...
сите 4 | | | веќе видена

 „Срцка, ајде ќе си направиме селфи во поле со сончогледи“, „Злато, држи ме за така и сликај ме одзади“, се дел од хит позите. Популарноста на Инстаграм е сè ...
сите 2 | | | веќе видена

Значи, кога одбирате тетоважа, потрудете се тоа да биде уметничко дело“ кое секогаш ќе ви се допаѓа. Во ова кратко видео, бразилскиот тату уметник Томас Мело, ...
сите 2 | | | веќе видена

Во продолжение и кратко О б р а з л о ж е н и е Во врска со најголемиот и најтежок компјутерско електронски криминал извршуван над мене, неовластено и ...
| | веќе видена

Професорот Велимир Абрамовиќ во една емисија, изнел шокантни тврдења за книжевната работа на Добрица Ќосиќ тврдејќи дека познатиот југословенски писател не е ...
| | веќе видена

 Ретки се оние кои во денешно време не се постојано со телефонот во рака каде и да одат. Дали и вие сте од оние кои не одите во бањата без телефонот, јадете ...
| | веќе видена

Никола Тесла чиј IQ изнесувал помеѓу 230 и 250 е автор на повеќе од 700 патенти без кои не би можеле да го замислиме денешното секојдневие. Вилијам Сидс почнал ...
сите 2 | | | веќе видена

Името Адолф во Австрија од крајот на Втората светска војна станува се помалку популарно и речиси целосно исчезнува, покажуваат статистичките податоци.Во ...
сите 2 | | | веќе видена