Иако обожаваме да ги гледаме совршените фотки од патувања на Инстаграм блогерите, сепак мора да признаеме дека нешто не е во ред со денешните модерни ...
сите 2 | | | веќе видена

 Над 3.000 испитаници кои учествувале во истражувањето потврдиле дека кога се наоѓаат во најтешките ситуации и животни раздобја, не им помогнале ниту ...
| | веќе видена

 Времето брзо поминува, а не би сакале одеднаш да се најдете во староста и да се каете што не сте го искористиле животот максимално. Жално е младоста да ја ...
| | веќе видена

Во продолжение и кратко О б р а з л о ж е н и е Во врска со најголемиот и најтежок компјутерско електронски криминал извршуван над мене, неовластено и ...
| | веќе видена

Босна и Херцеговина е првата земја во светот со сообраќаен знак што ги предупредува возачите да внимаваат на лилјаци. Центарот за спелеологија од Сараево на ...
| | веќе видена

Сите сопственици на „iOS“ уреди, добија многу нови емоуџија, но едно од нив особено се издвои - бидејќи никој не знае што претставува. Новото емоуџи ...
| | веќе видена

Тоа сигурно звучи како почеток а добар виц, а тоа сигурно го помислиле и судиите на шоуто „Америка има талент“ (America’s Got Talent). Можеме да видиме како се ...
| | веќе видена

Значи, кога одбирате тетоважа, потрудете се тоа да биде уметничко дело“ кое секогаш ќе ви се допаѓа. Во ова кратко видео, бразилскиот тату уметник Томас Мело, ...
сите 2 | | | веќе видена

Тогаш започнала музиката, а овие жени кои се всушност членки на Хелсвил средношколски танцов тим приредија шоу за паметење. Публиката не запирала со смеење и ...
| | веќе видена

Најтопло препорачуваме да го гледате и да го уживате овој махерски снимен и скоцкан видео портртет на фасцинантното балканско тромеѓе. Уште повеќе жал ќе ве ...
| | веќе видена

next