Скопјанецот Васил пред неколку дена си замина за Шведска. -Си дојдов дома за празниците да ги поминам заедно со своето семејство, работам веќе 4 години во ...
| | веќе видена

Светот е прекрасно место! Нема ништо подобро од шетање и истражување на планетата, држава по држава. Причините зошто луѓето сакаат да патуваат се различни. Тоа ...
| | веќе видена

Што има на македонските пазари? Колку храната е безбедна? Како да се подобри квалитети? Доволни ли се постојните механизми за контрола? Од стакло во леб, преку ...
| | веќе видена

Уредувањето на домот кажува многу за вашиот карактер, па така и китењето на новогодишната елка може да ја открие вашата сентиментална страна. Лампионите и сите ...
| | веќе видена