Според некои тврдења на теоретичарите на заговори, крајот на светот доаѓа за четири дена поради тоа што ќе се случи редок лунарен настан кој ќе го помрдне ...
сите 3 | | | веќе видена

 Ако сте од оние на кои им е особено важна заштитата на животната средина и преферирате да чистите на попридоден начин отколку со силни хемикалии, тогаш овие ...
сите 5 | | | веќе видена

Наташа Беквалац повеќе пати зборуваше за нејзиниот проблем, но постојано го одлагаше неговото решавање. Сепак како сега е бремена, оставањето на цигарите е ...
сите 8 | | | веќе видена

Никогаш не се знае. Можеби татко на вашето дете ќе стане некој кој е бескорисен и кој треба да го вклучи мозокот. Тоа и се случи и на оваа дама и тоа четврти ...
сите 5 | | | веќе видена

 На познатите личности им е исклучително тешко да избегаат од папараците кои постојано ги следат. Честопати, речиси е невозможно да скријат каде одат или што ...
сите 3 | | | веќе видена

Групата „Перија", која изведува традиционални македонски песни, со својот настап ја воодушеви публиката во францускиот град Тулон. Како што објави тулонскиот ...
сите 7 | | | веќе видена

next