Секој нормален човек што ги следи настаните поврзани со истражувањето на вселената разбира дека Американците не можеле да стигнат до Месечината во 1960-тите ...
сите 11 | | | веќе видена

Станува збор за една вежба која треба да ја правите четири пати неделно, а ќе бидете и повеќе од задоволни од резултатите. Во прашање е обратен планк. Седнете ...
сите 4 | | | веќе видена

На препорака на новиот в.д. директор Виктор Илиески, а со решение на министерот за култура Роберт Алаѓозовски, денеска е назначен новиот Управен одбор на НУ ...
сите 11 | | | веќе видена

Нашата популарна водителка Лила Филиповска на своите профили на социјалните мрежи често објавува фотографии од секојдневието, преку кои комуницира со својата ...
сите 6 | | | веќе видена

Холандскиот уметник, Франс Хофмеистер, сакал да ја изненади со посебн подарок неговата ќерка за 16 – иот роденде. Изненадувањето одамна го планирал. Поточно од ...
сите 3 | | | веќе видена

Популарниот актер Андрија Милошевиќ, освен што најчесто глуми во комедии, и во приватниот живот сака да се шегува, особено на своите профили на социјалните ...
сите 6 | | | веќе видена

Никогаш не се знае. Можеби татко на вашето дете ќе стане некој кој е бескорисен и кој треба да го вклучи мозокот. Тоа и се случи и на оваа дама и тоа четврти ...
сите 4 | | | веќе видена

 Ако сте од оние на кои им е особено важна заштитата на животната средина и преферирате да чистите на попридоден начин отколку со силни хемикалии, тогаш овие ...
сите 6 | | | веќе видена

next