Што би биле без чувствата? Празни, плитки суштества кои во ниту еден случај не би можеле да се соочат со предизвиците коишто ни ги сервира животот. Емоциите ...
сите 6 | | | веќе видена

Црешите се едни од најмоќните овошки благодарение на богатството со антиоксиданти, витамини и минерали и многубројните здравствени бенефити. Многу луѓе едвај ...
сите 5 | | | веќе видена

Детскиот хороскоп е полезен не само заради анализата на афинитетите и капацитетите на детето, здравјето и начинот на одгледување, туку и заради одредување ...
сите 2 | | | веќе видена

Френки, необичниот мачор кој е роден со четири уши и едно око, конечно пронашол постојан дом, а неговите сопственици велат дека тој има прекрасен нарав. Френки ...
сите 2 | | | веќе видена

 Дали може да не носите долна облека и кога? Колку пара треба да имате и како да го одберете идеалниот градник? Дали често ве мачат прашања поврзани со ...
| | веќе видена

Индиските власти објавиле снимка која ги прикажува последните моменти на планинари чии тела неодамна биле пронајдени на Хималаите, а се претпоставува дека ...
сите 3 | | | веќе видена

Не се сите иселенички приказни како бајки. Понекогаш плановите за подобар живот во емиграција паќаат како кула од карти. Порталот Express.hr пренесува приказна ...
| | веќе видена

Неколку семејства кои тврдат дека се погодени од глобалното затоплување, поднеле жалба на отфрлањето на нивната тужба против Европа за климатските промени, ...
сите 3 | | | веќе видена

 Новиот бран на книги кои датираат од последниве 5 години сè повеќе се приближуваат до проблемите поврзани со менталното здравје, особено кај помладите ...
| | веќе видена

„Фронт 21/42“ и Месната заедница на Жировница спроведоа акција за зачувување на Жировничка река, под мотото „Стоп за хидроцентралите на Жировничка река“. ...
сите 41 | | | веќе видена

next