Financal Planing and Budgeting-SME Четврт бурек чини 50 денари. За да го направите, мора да направите трошоци за фурната/фирмата. Генерално, трошоците се делат ...
| | веќе видена

Ми даваа корка леб на ден. Цело време бев гладна. Секој ден молев да умрам, конечно да ме убијат и да ми ги скратат маките. Со овие зборови, на сослушувањето ...
сите 2 | | | веќе видена

Многу сопственици ја нарекуваат ваквата ситуација "чудо", но за овој човек тоа е нормална работа. Неговото послушно куче на првото споменување на капење веднаш ...
сите 3 | | | веќе видена

Каде на друго место ако не во Кина. Кинезите се принудени да имплементираат во сообраќајот специјални семафори за зависници од смартфони, со цел тие што ...
сите 2 | | | веќе видена

next