Во екот на скапата референдумска кампања, додека владејачката партија масовно пропагира и ветува правна држава, подобар живот и еднаков просперитет за сите, ...
сите 5 | | | веќе видена

Малиот е „закочен“ од религијата (мормонец по вероисповед) да гледа порнографски содржини и голи женски. Ама пусти тинејџерски хормони, ќе те натераат на сè ...
| | веќе видена

 Понекогаш, многу обични работи може да нè изненадат со моќта на значењето кое го кријат зад себе. Па така, кога би ги гледале само фотките во продолжение, не ...
сите 2 | | | веќе видена

Газираните сокови често се наоѓаат на листата на забранетите производи или пак им ги дозволуваат на децата само во посебни пригоди, како што е случај со ...
сите 8 | | | веќе видена

Настап кој предизвика огромно внимание и кој до ден денес се памети во американската верзија „Јас имам талент“ е настапот на мажот кој се вика Ландау Еуген ...
сите 14 | | | веќе видена

1.Стресни активности – секојдневно се случуваат непредвиливи ситуации, стрес на работа, кавга со некој член на семејството, или општо тежок ден – споделувајте ...
сите 2 | | | веќе видена

Овие ткаенини се правени поради безбедност и заштита од пожари, а за истите да се направат компаниите користат супстанци кои доведуваат до опасно зголемување ...
сите 4 | | | веќе видена

Овен – Полетен и енергичен додека е заинтересиран, но и најдобар е во пронаоѓање на пократки патчиња. Бик – Работи со темпо кое самиот ќе си одреди, ниту ...
| | веќе видена

За целосно разградување на стиропорот се потребни дури 500 години, но група на деца генијалци од основно училиште откриле начин како тој да се рециклира. ...
сите 2 | | | веќе видена

Дури и ако не сте љубител на купување на половна роба, да знаете дека ќе бидете воодушевени со употребуваниот авион на катарското кралско семејство, кој е ...
сите 2 | | | веќе видена

next