Многумина ги одбираат собните билки според нивниот естетски изглед. Најчесто бираме билки со убави цветови или оригинални листови. Меѓутоа, не сите знаат дека ...
сите 6 | | | веќе видена

Во населбата Точила во близина на училиштето “Орде Чопела”, денес се случила пародија и свечено отварање на закрпена дупла се бекатон. Ова е одраз на ...
сите 8 | | | веќе видена

Многу луѓе имаат навика да го полнат резервоарот на автомобилите со бензин до крај, но не сфаќаат дека тоа е голема грешка. Ова предупредување важи за дизелот ...
| | веќе видена

Кога брачен пар ќе дознае дека ќе добие дете, неизмерно се среќни. Среќата е поголема кога ќе дознаат дека ќе добијат близнаци. Идентичните близначки Леах Роус ...
сите 2 | | | веќе видена

Науката за исхраната е комплесна и е во постојан напредок, но од досегашните истражувања јасно е докажано дека високопротеинската исхрана е дефинитивно добар ...
сите 13 | | | веќе видена

Да се внесе промена во вашиот дом е секако добра идеа, доколку мислите дека веќе е доволно од стариот амбиент и дека е потребна некоја новост во домот, еве ...
сите 7 | | | веќе видена

Манекенката заработила многу лајкови и лавина коментари, а никој не можел да остане рамнодушен кога го покажала своето убаво тело. 22-годишниот ангел на ...
сите 11 | | | веќе видена

• тие се помали од афионски зрна • набавуваат, поправаат, дури и чистат, ја средуваат куќата • внимателни се и посветени родители • често трпат психичко, а ...
сите 5 | | | веќе видена

next