Зошто треба да конзумираме суво овошје?

Сувото овошје е едноставен и практичен извор на витамини и хранливи состојки, а неговата консумација е особено важна во моментите кога брзото животно темпо одзема многу време. Освен што е вкусно, сувото овошје е и многу здраво и претставува одличен извор на витамини и хранливи состојки, а правилниот избор може многу да му помогне на организмот. Суво грозје – за остеопороза Претставува еден од ...

⇐ DailyExclusive ⇒