Ова е жената поради која еден моќен човек денес заплака јавно...

Барак Обама во својот проштален претседателски говор ја искористи приликата да ѝ се заблагодари на сопругата Мишел и на ќерките, за жртвувањето на својот приватен живот поради неговите политички соништа, што сите присутни, па и него, ги доведе до солзи. Барак Обама ѝ се заблагодари на својата прва дама, којашто е покрај него веќе 25 години, а која “улогата којашто воопшто не ја ...

⇐ DailyКармин ⇒