Затрупани со обврски? 5 корисни совети за зафатени луѓе

Нашите работни места не спречуваат да се фокусираме на работите кои најмногу ги цениме. Работи како здравјето, семејството, пријателите и страстите. Дали навистина треба да бидеме премногу зафатени? Колку од нас го правиме она што го правиме бидејќи и другите го прават тоа? Дали би ви дошло добро малку време за одмор? Ако одговорот е да, погледнете ги овие 5 идеи за како да го намалите темпото на ...

⇐ DailyБркај Работа ⇒