Закерберг со најголема заработка во 2017

Само уште некоја милијарда и ќе биде на врвот на најбогатите луѓе во светот. Основачот на Facebook, Марк Закерберг, остварил најголема заработка годинава. Според податоците на „Bloomberg“, титулата најбогат човек на светот има големи шанси да ја освои во наредните години. Тој заработил 21,3 милијарда долари, со што неговото вкупно богатство порасна на 73,1 милијарди. На листата на „Bloomberg“ за ...

⇐ DailyКајгана ⇒