Возеше камион и ракуваше телефон, она што го предизвика на автопатот ќе ве остави во шок

Видеото е направено на еден надвозник во Флорида минатата недела, а според полицискиот извештај сообраќајната несреќа се случила на 4 јануари кога Самуел Колон (49) го управувал камионот во кој што превезувал рециклирани материјали. На снимката јасно се гледа дека непосредно пред несреќата возачот го управува камионот со едната рака, а со другата рака го држи својот мобилен телефон, што било ...

⇐ DailyКурир ⇒