Вистински камиказа – возел во спротивен правец па се забил во полициска блокада

Сенегалец со француски пасош во саботата наутро околу 9 часот приредил вистински хаос на шпанскиот автопат А-92. Возачот прво 40 километри возел во спротивен правец, па на крај се забил во блокадата која му ја поставила полицијата откако неколку пати одбивал да застане. Со оглед на тоа со која брзина се забил во едно од поставените возила, полицајците помислиле дека загинал на лице место, меѓутоа ...

⇐ DailyЗа Се ⇒