(ВИДЕО) Забарот во ШОК: 15 години не ги измила забите, од устата ѝ извадиле….

Одењето кај стоматолог за многумина претставува стрес, па затоа ја оставаат устата без потребната стоматолошка превенција. Згора на тоа ако хигиената не е на задоволително ниво, хоророт станува уште поголем. Но, за правилната орална хигиена и посетата на забар децата се учат од мали нозе, за да ја задржат навиката, здравјето и да знаат дека забите и насмевката се најубавиот аксесоар кај човекот. ...

⇐ DailyВистина ⇒