(ВИДЕО) Солзи за сопругата на проштевањето на Барак Обама!

Заминувачкиот претседател на САД, Барак Обама, одржал проштален говор во Чикаго, во кој посебно место и посветил на неговата сопруга Мишел. Тој во текот на обраќањето го изговорил името на својата сопруга, после што направил драмско-емотивна пауза, на која се надоврзал долг аплауз на присутните. „Мишел…Мишел Левон Робинсон, девојка од Саутсајд…За изминатите 25. години не беше само моја сопруга и ...

⇐ DailyMojaTV ⇒