Видео кое го шокираше целиот свет: Погледнете како Кинезите прават вештачки јајца

Кина веќе со години наназад е позната како една од водечките земји во кои се произведува неквалитетна роба, но за жал некои работи и таму отишле премногу далеку, па според најновите информации, во оваа земја се произведуваат дури и лажни прехранбени производи. Во последно време се појавија гласини дека во некои делови на Азија се појавиле лажни пилешки јајца, а видеото кое можете да го погледнете ...

⇐ DailyБркај Работа ⇒