(ВИДЕО) Русин припитоми рис - го чува во станот

Русин скроти рис и го одгледува како домашно милениче во својот стан. Александар Лобарскиј добил убава мачка пред шест години. „Бев на лов за свиња, но излезе рис. Не знам зошто, но еден од ловците одлучи да го убие. Почнав да се интересирам за овие животни. Отидов во фарма за рисови, за да видам како живеат таму. Зборував со сопствениците и решив да купам едно животинче "- раскажува тој. Тој, ...

⇐ DailyФактор ⇒