(ВИДЕО) Огромно деколте и блуза без градник. Целато студио гледаше во градите на Милица Павловиќ

Милица Павловиќ во Ами-Џ Шоу се појави во син фустан со огромно деколте кој едвај и ги покриваше градите , кои ги шокираше сите. Иако публиката е навикната на секси кобинација и покажување на згодното тело , изданието во кое се појави во сстудиото на Огнен Амиџ , сите ги остави без текст. Никој не можеше да го тргне погледот од огромното деколте на пејачката, но таа не се заморување со погледите ...

⇐ DailyЗа Се ⇒